Bekijk de website in het Nederlands

Apotena ONLINE

Apotena ONLINE

Welkom op de totaal vernieuwde website

 

Een goede zorg en begeleiding van uw gezondheid, daar willen wij voor staan.

Ons team ontvangt u graag voor een vriendelijk advies in de apotheek, maar via deze digitale apotheek willen we nog een stapje verder gaan.

We bieden niet zomaar een webshop aan, maar eerder een verlengde van onze service in onze 3 apotheken. Advies, snelle service en kwaliteit.

 

Op de website kan je informatie terugvinden zoals openingsuren, wachtdienst, medische zorgen in de buurt, maar je kan er ook terecht voor ons advies over bepaalde gezondheidsthema’s.

Je kan voortaan je voorschrift online doorsturen en reserveren. Voorschriftvrije medicatie en parafarmaceutische produkten kunnen online besteld worden en thuis geleverd.

 

Via onze nieuwe chatfunctie, kunnen we u ook als u thuis bent snel adviseren en u naar de meest gepaste medicatie voor u loodsen.

 

Via de steeds wisselende promoties en kortingscodes in onze apotheken en in de digitale apotheek is het ook nog voordelig.

 

De digitale apotheek is gelinkt met de stock van Apotheek Inge Deconinck in Ruisbroek. Na reservatie is uw produkt 4u later beschikbaar in de apotheek.

 

Veel plezier bij het ontdekken van onze digitale apotheek!