Voir le site en Français

Waarvoor kan u bij ons terecht?

 

Automatische medicatiebediening

Bij de vernieuwing van de apotheken Apotena in Ruisbroek en Sint-Pieters-Leeuw hebben wij gekozen voor een volledig automatisch systeem om de medicatie weg te leggen, te stockeren en uit te halen. Nu is onze “robot” onmisbaar geworden en helpt hij ons om u zo vlot mogelijk te bedienen. Hij geeft ons meer tijd om u beter met advies te kunnen bijstaan.

Officinale en magistrale bereidingen

Bereidingen worden met de grootste zorg bereid. Nauwkeurigheid, netheid, accuraatheid en kwaliteit zijn van het allergrootste belang hierbij.   Voor elke bereiding houden wij een bereidingsprotocol bij dat u dan ook steeds mag inkijken voor uw bereiding. Onze succesvolle huisbereidingen zoals de preventieve luizenspray en de handcrème zijn stilaan goed bekend in de streek. Wij werken verder aan nieuwe huisbereidingen en houden u daarvan op de hoogte.

Cosmetica

Wij staan u graag bij voor advies uit ons uitgebreid gamma van cosmetica. Bij ons kan u terecht voor Avène, Louis Widmer, La Roche Posay, Roc, Vichy, Eucerin, A-Derma, maar bij Apotena Ruisbroek ook Nuxe en Caudalie. Nuxe is een meer natuurlijk gamma op basis van noten en bloemen. Caudalie haalt de basis van haar produkten uit de druivenplant. Ontdek bij ons hun heerlijke geuren en texturen. Regelmatig organiseren wij adviesdagen, contacteer ons om hiervan op de hoogte te blijven.

Homeopathie, Fytotherapie, Aromatherapie

Laat u helpen door de natuur. Wij staan u bij met onze raad over wanneer deze alternatieve geneeswijzen nuttig kunnen zijn of wanneer u beter overschakelt naar de klassieke geneeskunde of een arts contacteert. Wij bieden u regelmatig informatie-avonden of workshops aromatherapie aan. Hou de website in de gaten!

Sportsupplementen

Binnen de apotheek bestaat er een degelijk sportgamma, Etixx. Dit werd volledig getest volgens de behoeften van de sporters en is uiteraard ook vrij van elke dopinglijst. Het bevat combinaties van vitaminen en plantenextracten en is reeds veel gebruikt in de professionele sportmilieu’s. Kom gerust langs, wij geven u advies over welke produkten binnen welke sporttak kunnen gebruikt worden. 

Vulling van uw medicatiedoos

Wij kunnen instaan voor het vullen van uw wekelijkse medicatiedoos. Mits een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat deze wekelijks gevuld is met de juiste medicatie op het juiste moment en indien gewenst bezorgen wij dit aan huis. Kom eens langs voor meer informatie.

Discreet advies

Vele ongemakken vragen een discrete aanpak. Spreek ons hier gerust over aan, indien gewenst hebben wij een speciale ruimte voorzien waar dit op een persoonlijke manier kan besproken worden.

 

 

                                      

 

Welke gamma's bieden wij aan?

 

A-Derma                                          Avène                                                       Ducray

Etixx                                               Eucerin                                            Louis Widmer 

La Roche Posay                                  René Furterer                                             Vichy

Mustela                                         Galenco Baby                                 Pranarom

Phytosun                                                         Arkogelulen