Tena Men Active Fit Pants Plus Blauw S/m 12 772512

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Thuislevering Sint-Pieters-Leeuw

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Behoud uw actieve levensstijl, zelfs met zwaar urineverlies, met TENA Men Active Fit incontinentiebroekjes. TENA Men Active Fit Pants Plus in donkerblauw voelen aan als gewoon ondergoed, met een mannelijke snit, elastische taille en een ademende stof die als katoen aanvoelt. Blijf zelfverzekerd en houd de controle. Deze incontinentiebroekjes voor mannen hebben een discrete, nauwsluitende pasvorm. De veilige absorptiezone sluit urineverlies doeltreffend in zodat u verzekerd kunt zijn van een drievoudige bescherming tegen doorlekken, geurtjes en een vochtig gevoel. Of u nu het beste uit uzelf moet halen op het werk, in de sportschool of onderweg, u houdt de controle met TENA Men.

Drievoudige bescherming
Veilige absorptiezone
Blauwe kleur

Gegevens
CNK4581385
FabrikantenEssity Belgium