Ineldea Metaboslim Isn Etui V-caps 90

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Thuislevering Sint-Pieters-Leeuw

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

METABOSLIM®, een eenvoudig gebaar om uw figuur en uw gezondheid vanaf 50 jaar te behouden!

METABOSLIM® is een voedingssupplement op basis van een gepatenteerd complex (het Metaboslim® Complex) geassocieerd met vitamines (B, D en E) en chroom waardoor een drievoudige werking mogelijk is:

  1. Bevorder vetafbraak en gewichtsverlies
  2. Beheers de triglyceriden- en cholesterolwaarden
  3. Controle suikerniveaus
Gebruik

3 capsules per dag, in 1 dosis, in te nemen met een glas water voor de lunch. Hernieuwbare kuur van 30 dagen. METABOSLIM® wordt aanbevolen voor een programma van minimaal 3 maanden.

Het wordt aanbevolen om de aanbevolen dosering niet te overschrijden.

Samenstelling

Ingrediënten: Synergetisch plantenextract getitreerd in polyfenolen en EGCG (Groene theebladeren, Guaranazaden, wijnstokzaden en schil, grapefruit, zwarte wortelwortel) vitamine B3, plantaardige capsule (HPMC, kleurstoffen: kopercomplex van chlorophyllins), vitamines ED-B9- B12-B6, emulgator: magnesiumzouten van vetzuren, chroomchloride.

AR: Referentiebijdragen.

Contra indicatie

Niet aanbevolen voor kinderen, adolescenten, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, evenals buiten maaltijden. Bevat cafeïne (45 mg per aanbevolen dagelijkse dosis).

Gegevens
CNK4367769
FabrikantenPamsante BENELUX
MerkenIneldea Santé Naturelle