Apotheek Ruisbroek

  • Titularis: Inge Deconinck
  • Team Apotena Ruisbroek: Inge, Joke, Patricia, Sara, Diana
  • E-mailadres: ruisbroek@apotena.be
  • Telefoonnummer: +3223779154
  • Adres: Beemdstraat 2, 1601 Ruisbroek


AUTOMAAT 24/7 aanwezig 

voor voedingssupplementen, babyvoeding en verbandmateriaal

maandag

09:00 - 18:30

dinsdag

09:00 - 18:30

woensdag

09:00 - 18:30

donderdag

09:00 - 18:30

vrijdag

09:00 - 18:30

zaterdag

09:00 - 12:30

zondag

gesloten

Advies geven is onze missie en daartoe ontvangen wij u graag in onze Apotheek te Ruisbroek.

Uit ons ruim assortiment geven wij u het gepaste advies zodat u met het voor u geschikte produkt naar huis gaat. Het is onze taak ervoor te zorgen dat u en uw geneesmiddel de juiste boodschap meekrijgen. De manier waarop u een geneesmiddel inneemt en het uitsluiten van interacties is van het grootste belang voor het succesvol werken van uw geneesmiddel.

Met ons heel team staan wij klaar om uw zorgpunt te zijn in de streek.  Wij bieden veel extra diensten zoals het opstellen van een persoonlijk medicatieschema, huur van thuiszorgmateriaal, het online reserveren of bestellen van de medicatie, het vullen van uw wekelijkse medicatiedoos, huidanalysedagen en adviesdagen van minerale maquillage. 

Naast onze apotheek kan je terecht in onze THUISZORGWINKEL.  Wekelijks komt de bandagist langs.  Een greep uit ons aanbod:  rollator, rolstoel, toiletstoel, aderspatkousen, noodhorloge, bandages, semi-orthopedische schoenen,...  Wij werken samen met elke mutualiteit.

Voor de huur en aankoop van thuiszorgmateriaal kan hier een kijkje nemen naar ons assortiment.

Gezondheid start met een gezonde levensstijl.  Bij onze collega, Joke, apotheker en dietiste van opleiding, kan je terecht voor een consultatie en begeleid traject voedingsadvies.  Het eerste gezondheidsgesprek wordt aangeboden door de apotheek.  Kom langs om jouw afspraak in te plannen.

We waken mee over uw gezondheid...