Nuxe Coffret Noel Reve De Miel 3 Prod.

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Thuislevering Sint-Pieters-Leeuw

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Val voor de versterkende en onweerstaanbare kracht van de verzorgingsproducten met Honing in deze Nuxe-set Rêve de Miel, met een scrub, lichaamsolie en een kaars. Set gemaakt in Frankrijk.

Gebruik

Rêve de Miel Heerlijke Voedende Lichaamsscrub 175 ml: breng de scrub na het wassen aan op de nog natte huid. Masseer in rondgaande bewegingen en spoel af met water. Gebruik 1 tot 2 keer per week voor een zichtbaar mooiere huid. / Rêve de Miel Smeltzachte Oliebalsem voor het Lichaam met Honing 200 ml: breng elke dag aan op het hele lichaam. Masseer voorzichtig tot de balsem een olie wordt.

Samenstelling

Rêve de Miel Heerlijke Voedende Lichaamsscrub 175 ml: Met exfoliërende Suikerkristallen en vermalen Rijstkorrels, Honing, Sheaboter en Kostbare Oliën met voedende eigenschappen. / Rêve de Miel Smeltzachte Oliebalsem voor het Lichaam 200 ml: Met Honing en Kostbare plantaardige oliën (Argan, Bernagie) met voedende en versterkende eigenschappen.

Indicatie

Lichaam

Gegevens
CNK4521761
FabrikantenNuxe
MerkenNuxe