Onze diensten

Onze diensten

Zorgwinkel

Naast de apotheek in Ruisbroek, Apotena Ruisbroek - Deconinck, kan u terecht in onze zorgwinkel.   Zowel voor aankoop als verhuur van thuiszorgmateriaal hebben wij een ruim aanbod.  Wekelijks komt de bandagist langs, neem gerust contact op voor een afspraak.

Ons aanbod
  • Thuiszorgartikelen
  • Sport- en steunverbanden
  • Mobiliteitshulpmiddelen (rollator, rolstoel, elektrische scooter)
  • Steun- en compressiekousen
  • Urineverliesartikelen
  • Voet- en schoenafdeling (steunzolen, semi-orthopedische schoenen)
  • Meettoestellen
  • Verhuur van thuishulpmiddelen: rollator, rolstoel, ziekenhuisbed, afkolftoestel, plaswekker, babyweegschaal
Wij zijn ziekenfondsneutraal

Dit betekent dat iedereen bij ons welkom is om produkten te kopen en te huren aan een correcte prijs.  Wij zorgen voor uw terugbetalingsdossier bij de mutualiteit.

TEL: 02/377 91 54

Google maps

Persoonlijk advies

Advies geven is onze missie.

Uit ons ruim assortiment geven wij u het gepaste advies zodat u met het voor u geschikte produkt naar huis gaat. Het is onze taak ervoor te zorgen dat u en uw geneesmiddel de juiste boodschap meekrijgen. De manier waarop u een geneesmiddel inneemt en het uitsluiten van interacties is van het grootste belang voor het succesvol werken van uw geneesmiddel.

Bij APOTENA staan we altijd klaar om u te voorzien van persoonlijke begeleiding. Daarom bieden wij de mogelijkheid om samen met u een medicatieschema op te stellen, zodat u altijd op de hoogte bent van uw medicatie en nooit een dosis mist.

Daarnaast plannen wij graag een begeleidingsgesprek in over uw medicatie. Tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen stellen over uw medicijnen, bijwerkingen of eventuele interacties met andere medicijnen die u gebruikt. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder en geven u advies op maat.

Bij onze apotheek vinden we het belangrijk dat u zich gehoord voelt en dat u het beste advies krijgt over uw medicatie. Bezoek ons daarom gerust voor persoonlijk advies en begeleiding. Wij staan voor u klaar! 

Contacteer ons

RAINPHARMA

 

RainPharma maakt eerlijke, no-nonsense producten voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam. 

Rainpharma dat is gezondheid van binnen en van buiten. Een totaalaanpak voor een natuurlijk, gezond, fit en vitaal leven. Naast pure eiwitshakes, orthomoleculaire voedinggsupplementen, natuurlijke verzorging voor huid en haar, maken ze van je huis een gezellige thuis met heerlijke geuren en nauwkeurig geselecteerde lifestyle objecten.

Dit Belgische merk maakt er zijn werk van om lokaal geproduceerde, natuurlijke en vegan verzorgingsproducten op de markt te brengen. Een team van topexperts is verantwoordelijk voor de kwaliteit en de natuurlijkheid van de RainPharma producten. Alle producten worden dermatologisch getest, zijn geschikt voor vegans, zijn vrij van agressieve bewaarmiddelen, niet getest op dieren én lokaal geproduceerd. Wat wil je nog meer?

Nieuwsgierig of ben je al helemaal fan? Ken jij de RainPharma Shakes, wil je de heerlijke geur van de RainPharma Magic11 eens ruiken of wil je de RainPharma Faithful Face Guard proberen?

Spring even binnen in onze apotheek APOTENA RUISBROEK, wij helpen je graag verder.

PLAN JE GEZONDHEIDSGESPREK

 

Spant je favoriete broek net iets te hard? Ziet je huid er dof uit? Wil je graag enkele kilo’s kwijt, maar heb je geen zin in een echt dieet? Slaap je slecht? Of voel je je gespannen en is het altijd druk, druk, druk? Of gewoon op zoek naar begeleiding naar een gezondere levensstijl?

De lente… het ideale moment om je energiepeil op te trekken, om  jezelf (en je lichaam) een nieuwe start te gunnen! Plan nu een gratis gezondsgesprek, samen overlopen we jouw wensen en noden en kijken we wat jij kan doen op weg naar een energieke versie van jezelf. Klaar om er samen tegenaan te gaan?

We geven je uitleg over onze gezondheidsprogramma’s, gezonde voeding, tips en trics, het nut van de inname van extra eiwitten onder vorm van RainPharma shakes en het gebruik van de juiste orthomeleculaire voedingssupplementen.  Zo weet jij precies waar jouw lichaam nood aan heeft om te stralen als nooit ervoor. Maak nu een afspraak voor je gratis gezondheidsgesprek bij APOTENA RUISBROEK en laat de lente maar komen.

Telefonisch op 02/3779154 of via mail ruisbroek@apotena.be

THUISLEVERING

Ben je moeilijk te been?

Geen nood, wij brengen je medicatie aan huis op dinsdag en vrijdagnamiddag!  

Gratis vanaf 50 euro in Sint-Pieters-Leeuw...

Hoe bestellen?

Via de website OF via mail of telefoon.

APOTENA RUISBROEK: 02/3779154  ruisbroek@apotena.be

APOTENA PAJOT: 02/3779372 spl@apotena.be

APOTENA BRUKOM: 02/3560980  brukom@apotena.be

ONS HUISMERK
Wij zijn heel trots op ons gamma huisbereidingen, waarvan de formules zorgvuldig werden uitgedokterd en uniek zijn op de markt.  Ze worden met de grootste zorg in onze apotheek bereid.